Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan vehetek részt a Kapszula Kommandó játékban?

Ahhoz, hogy bekapcsolódj a játékba, elég regisztrálnod a weboldalon, majd a megadott e-mail címre küldött levélben rákattintani a linkre, és aktiválni a hozzáférésedet.

A Toplista élmezőnyben kell lennem, hogy a Heti vagy Havi ajándékokat megnyerhessem?

Ne aggódj, Heti és Havi ajándékainkat minden esetben sorsoljuk, így a győztes kiléte nem függ a pontszámoktól! Ahhoz, hogy részt vehess a sorsoláson és megnyerd a kinézett ajándékot, elég ha kitöltöd Heti kvízünket, amelyen megszerezheted magadnak a sorsoláson történő részvételhez szükséges pontszámot!

Hogyan találhatom meg a kapszulát?

A regisztrációt követően segítséget adunk a kereséshez! Minden játékosunk számára három segítség érhető el. Az elsőt ingyenesen kapod meg, míg a másodikat és a harmadikat pontokért vásárolhatod meg.

Mi van a kapszulában?

A Kapszulában egy kódot találhatsz, amit a felhasználói fiókodban aktiválhatsz.

Több ember is felhasználhatja a kódot?

Nem! Az első aktiválást követően a kód többé nem használható, azaz a legelső kap érte pontokat és ajándékot.

Csak az nyerhet, aki megtalál egy kapszulát?

Nem! A heti és a havi nyereményeink sorsolásán mindenki részt vehet, aki regisztrált a játékba és eléri az előírt minimum pontszámot.

Hogyan szerezhetek pontokat?

A pontszerzésre többféle lehetőséged is adódik. Pontokat kapsz, ha - Megtalálsz egy kapszulát - Kitöltöd a weboldalon található kvízt - Kitöltöd a játék Facebook oldalán található kvízt - Levadászod a honlapon található kapszulákat - Videót töltesz fel a kapszulakeresésről

Vásárolhatok pénzért pontokat?

Nem, kizárólag a fent megadott módokon szerezhetsz pontokat!

Problémába ütköztem, hova fordulhatok?

Írj nekünk a segitseg@kapszulakommando.hu email címre, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot a Facebook oldalunk üzenetküldőjében az „Élő chat” menüpontra kattintva.

Ki vehet részt a Havi nyeremény sorsolásán?

Mindenki, aki az adott hónapban belépett a felhasználói fiókjába ÉS minimum 25 pontot szerzett.

Ki vehet részt a Heti nyeremény sorsolásán?

Mindenki, aki az adott héten belépett a felhasználói fiókjába ÉS minimum 5 pontot szerzett.

Csak az nyerhet, aki megtalál egy kapszulát?

Nem! A Heti és a Havi nyereményeink sorsolásán mindenki részt vehet, aki regisztrált a játékba és eléri az előírt minimum pontszámot.

Ők is a Kapszula Kommandó tagjai

Csatlakozz
Hozzánk!

Ne maradj le a Kapszula Kommandó legfrissebb híreiről, kövess minket a Facebookon, ahol minden aktualitásról azonnal értesülhetsz!

Csatlakozom

50 éves a Hotel Délibáb!

Ötven éve várja a Hotel Délibáb Hajdúszoboszlón a kikapcsolódásra és pihenésre vágyókat. Ötven év alatt rengeteg érdekes esemény történt nemcsak a szálloda és Hajdúszoboszló életében, hanem ez egész országban és a nagyvilágban is. Nosztalgiázz velünk és csodálkozzunk rá együtt az elmúlt 50 év legkülönlegesebb pillanataira!

Részletek